Loggaliten (2)

Sponsorer

HRC Dekor & Design ägs utav Mikael Stillman. Mikael har en ganksa stor bakrund inom roadracing och motorcyklar i överlag. Han har både tävlat och jobbat på Bike en gång i tiden. 
Nu mera så driver han sitt egna företag där han och hans anställda gör allt ifrån hel folering utav bilar till att göra dekaler till skyltar och skylrfönster. De har ett jätte stort utbud vad det gäller bil dekor och dekaler. 

 

I januari 2016 gick fick jag ett samarbete tillsammans med Vartex som är återförsäljare av Held. Jag är enormt nöjd över Helds skyddsutrustning framför allt när det gäller handskar och skinnställ. 

Boander svets och entreprenad AB började samarbeta med mig under 2016. Jag är väldigt glad över vårat samarbete och jag hoppas det kan fortsätta några år till.

Preem i Nykvarn kommer under 2017 stödja mig i min racing karriär. Preem i Nykvarn är en ny stor station med bland annat cafe,  salladsbar, biltvätt och en SÅFIA annläggning.  

Norr Markis har i snart 5 år valt att sponsra mig eftersom att Tommy som äger markis firman har känt mina föräldrar under en längre tid och tycker det är intressant att följa min utveckling i karriären. Jag har även här en väldigt bra kontakt med Tommy då han gör en del jobb med min pappa. Eftersom jag har valt en svår sport så har jag valt att ha bra
kontakt med alla och försöka knyta ihop alla sponsorer med varandra.