Loggaliten (2)
#wheeliewednesday from last race weekend in Hengelo. Tomorrow I will go to Frohburg and drive my last race for this season. 😁😊 #Kawasaki #zx10rr #realroadracing #irrc #irrcfrohburg #norrmarkis #preemnykvarn #nykvarnslackering #dunlop #arai #ktechsuspension
Hej allihopa! Året börjar nu närma sig sitt slut och till helgen kommer jag köra min sista landsvägstävling för i år. Som det ser ut idag så ligger jag 9:a i IRRC totalen. Det är så tajt i hela tabellen så det kommer bli hård fajt om alla förares slutplaceringar. Jag kan bli 7:a i totalen men jag kan också bli 12:a. Men jag tänker så här. Alla som vill vara med och bidra med minst 100kr (eller valfritt belopp) kommer få vara med i en utlottning där jag lottar ut min Arai hjälm som jag har kört med på alla mina landsvägstävlingar. Alla besiktningsdekaler som man får på hjälmen när man besiktar sitter kvar. Jag ska försöka få alla förares autografer påskrivna på hjälmen efter sista racet är kört på söndag. Några förare har till och med kört Isle of man. Så för att vara med i utlottningen av hjälmen så swishar man 100kr (eller valfritt belopp) till 0700878016 och skriv utlottning av hjälm i meddelandet. Har man inte swish och vill vara med på utlottningen så kontakta mig på DM så löser vi det där. Vill man vara med och bidra med en slant utan att vara med i utlottningen så behöver man inte skriva någonting eller valfri märkning. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Markus Karlsson #36 😁 #kawasaki #zx10rr #ekerinvest #norrmarkis #dunlop #vartex #arai #irrc #realroadracing
This weekend was awesome here in Netherlands. In the beginning I was a little bit optimistic about the track but in the end I really enjoyed the track. I finished 7th and 5th in BeNeLux Superbike and 5th and 9 in IRRC Superbike. The last race was really tuff and difficult and I struggled a bit in the start. But I’m happy for the results and my goal was to be top 10 all the races. In the first race of IRRC my goal was to beat my teacher Laurent Hoffmann🙈😂 and I made it.😁 Now I will stay in Netherlands for one week and then I will go to the last race in Frohburg. Thanks to all my sponsors and supporters. #kawasaki #zx10rr #realroadracing #irrc #boander #norrmarkis #nykvarnslackeringab #ekerinvest #arai #ktech #dunlop #hengelo
Mitt namn är Markus Karlsson och jag är 22 år gammal. Det bästa jag vet är att få köra motorcykel i höga farter och utmana mina gränser för att bli bland dom bästa. Jag har kört motorcykel i större delen av mitt liv och tävlat sedan jag var 7 år gammal. Det senaste 5 åren har jag kört i kungaklassen Suerbike i Sverige med viss uppbackning från Kawasaki Sverige. 

2018 provade jag på något som heter real roadracing som innebär att man tävlar på vanliga allmänna vägar istället för en bana. Vägarna är såklart avstängda och allt är orginiserat av orginisationen IRRC. Det är 5 olika tävlingshelger i 5 olika länder. Under en helg kommer det ca 20-50 000 åskådare och tittar. 2019 gjorde jag mina bästa resultat i landsvägsserien där jag bland annat avslutade sista tävlingen med min första pallplast på vägen. 

2020 blev det tyvärr ingen racing på grund av covid-19. Alla race jag skulle ha kört i europa blev inställda och jag tappade de flesta av mina sponsorer. Jag körde endast ett 6 timmars lopp där man kör i lag. Tyvärr fick vi bryta på grund av tekniska problem. 
Till 2021 siktar jag på att göra en full satsning i Serien IRRC (international Road Racing championship). Jag jobbar för fullt med att söka nya samarbetspartners för att kunna köra en full säsong. 

När jag inte jobbar med att söka sponsorer och tränar min fysik så jobbar jag tvåskift på Scania som underhållsmekaniker. Får jag någon tid över så gillar jag även att skruva med bilar och motorcyklar.
Jag hoppas du och ditt företag vill vara med på min resa.

Med vänliga hälsningar
Markus Karlsson #36